Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Redo med miljardbud på ligarivalens stjärna

Foto: DAVID LOVEDAY/TGS PHOTO/SHUTTERSTOCK / DAVID LOVEDAY/TGS PHOTO/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: JOE TOTH/BPI/SHUTTERSTOCK / JOE TOTH/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Ole Gunnar Solskjaer vill plocka in West Hams mittfältare Declan Rice. 

Och enligt Goal backar klubben honom – med ett bud på upp till en miljard kronor. 

Den 20-årige britten har kopplats ihop med Manchester United under en längre period, och tidigare har engelska medier skrivit att en flytt kan bli aktuell efter säsongen. Men nu ska Manchester Uniteds ledning se flera fördelar med att plocka in Rice redan under vinterfönstret. 

Dels hoppas man på mindre konkurrens vid en tidig värvning, samtidigt som Ole Gunnar Solskjaer har efterfrågat en tydligar ersättare till Ander Herrera som lämnat för PSG. Samtidigt ska man i tid vilja säkra upp inför att Nemanja Matic och Paul Pogba kan komma att lämna efter säsongen. 

United kan värva Rice för en miljard

Nu skriver Goal att United är öppna för att låta West Ham kräva upp till en miljard kronor i förhandlingarna. 

Manchester United har även uppgetts vara på jakt efter en anfallare. Salzburgs succétalang Erling Braut Håland ska ligga nära till hands, bland annat på grund av att han tränades av Solskjaer i norska Molde. Också Juventus Mario Mandzukic har kopplats ihop med en vinterflytt till United.