Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Reals mittfältsjakt som kan bli Uniteds lycka

Toni Kroos. Foto: TOM WELLER / EIBNER-PRESSEFOTO / IMAGO IMAGES / EIBNER WWW.IMAGO-IMAGES.DE
Paul Pogba. Foto: NIGEL RODDIS / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Miralem Pjanic. Foto: ALBERTO LINGRIA / STELLA PICTURES/XINHUA/AVALON.RED B950

Toni Kroos kan snart vara en Manchester United-spelare.

Zinedine Zidane vill göra om i truppen och den tyska mittfältaren har även uttryckt sin beundran för Premier League. 

Enligt Mirror ska summan vara 610 miljoner kronor.

Manchester United kan slutligen vara på säkra en övergång för Toni Kroos efter att oddsen på att Real Madrid-mittfältaren ska flytta till Old Trafford droppat drastiskt, skriver Mirror.  

Den tyska mittfältaren var nära att värvas till Manchester United 2013, men affären sprack och han flyttade till Real Madrid ett år senare. 

 

 

Den 29-åriga mittfältaren kan snart spela i Premier League och Real Madrid är enligt uppgift angelägna att värva in en mittfältare till deras trupp i sommar. Det ska framför allt handla om Paul Pogba, Miralem Pjanic och N'Golo Kanté som ska vara intressanta, skriver Mirror. 

Har uttryckt sin beundran för United

Det skulle bana väg för Toni Kross att lämna den spanska huvudstaden och flytta till Manchester. Den tyska mittfältaren har bara gjort ett mål för sitt Real Madrid på 33 matcher den här säsongen. Och klubben är enligt uppgifter redo att dumpa Kroos då Zinedine Zidane är tillbaka som tränare och vill göra en omstrukturering i truppen. 

Under helgen har det hävdats att Real Madrid har sagt till Manchester United att mittfältaren ska vara tillgänglig för 610 miljoner kronor, skriver Mirror.

 

FÅ BÄST KOLL! Följ Manchester United – direkt i Messenger 

 

VM-vinnaren Toni Kroos vann sin 92:a landslagsmatch i helgen efter att Tysklans slog Nederländerna med 3-2 och tysken har tidigare talat om hans beundran för Premier League och hans önskan att spela i den engelska toppen. 

Skulle han flytta till Old Trafford hoppas han kunna göra ett större avtryck än den tidigare Bayern München-spelaren Bastian Schweinsteiger som var skadad väldigt mycket under sin tid i United.