Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ratar bud – kräver 400 miljoner mer

Foto: ADAMO DI LORETO / WWW.IMAGO-IMAGES.DE/IBL IMAGO SPORTFOTODIENST GMBH
Foto: MICHAEL ZEMANEK/BPI/REX / MICHAEL ZEMANEK/BPI/REX/IBL REX FEATURES
Foto: PHILIPPE CROCHET / PHOTO NEWS / PANORAMIC/IBL PANORAMIC
Foto: ALTERPHOTOS/ABACA USA / STELLA PICTURES/ALTERPHOTOS/ABACA

Real Madrid är officiellt ute på marknaden. 

Men deras första bud på Eden Hazard ska ha blivit nobbat. 

Real Madrid är utslagna ur Champions League och till synes hopplöst efter i striden om La Liga-titeln. Med nye tränaren Zinedine Zidane vid rodret planerar klubben att renovera truppen – och ett bekant namn finns på önskelistan.

Eden Hazard har varit magnifik i ett annars ojämnt Chelsea. Belgaren har vid flera tillfällen talat uppskattande om Real, och enligt spanska AS har han fattat ett definitivt beslut: han ska till Madrid i sommar.

Chelseas motkrav

Nu återstår bara en viktig bromskloss. Klubbarna måste komma överens om en övergångssumma. Belgiska HLN skriver att de förhandlande parterna är oense om 28-åringens värde.

Foto: DAVE SHOPLAND/BPI/REX / DAVE SHOPLAND/BPI/REX/IBL REX FEATURES

Real ska ha lagt ett första bud på ungefär 820 miljoner kronor, skriver tidningen. Chelseas styrelse har granskat erbjudandet och kommit fram till att man vill ha mer än så. Minst 1,2 miljarder krävs för att man ska släppa Hazard, som har kontrakt till sommaren 2020. 

Enligt Daily Record arbetar Real parallellt med Hazard-affären på att försöka få loss Neymar från PSG under samma transferfönster.