Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Rasar mot Ronaldo: ”Det är grisigt gjort”

Liverpool körde fullständigt över Manchester United och vann med 5-0. 

Cristiano Ronaldo hamnade i centrum när han sparkade en liggande Curtis Jones. 

– Det är grisigt gjort och det är rött kort, säger experten Martin Åslund i Viaplay. 

Det är högst tveksamt om Ole Gunnar Solskjaer överlever söndagens förnedring. Norrmannen var redan inför matchen mot Liverpool hårt pressad, och frågan nu är hur säkert han sitter egentligen. 

Under söndagen tog Manchester United emot Liverpool på Old Trafford – och det blev en förnedring. 

Liverpool tog ledningen redan efter fyra minuter genom Naby Kieta och sju minuter senare utökade Diogo Jota till 2-0. Detta efter ett missförstånd mellan Harry Maguire och Luke Shaw. 

Experten: ”Det är rött kort”

Sedan blev det bara värre för hemmalaget. 

Mohamed Salah gjorde först 3-0 och med minuter kvar av de första 45 minuterna gjorde Salah också 4-0. 

Det förnedrande resultatet fick Cristiano Ronaldo att tappa det. Den portugisiske världsstjärnan sparkade på en liggande Curtis Jones och fick gult kort. Stort bråk bröt ut mellan spelarna innan situationen lugnades ned av domaren Anthony Taylor. 

– Det är rött kort faktiskt. Det är inte normalt. Det är sjukt grisigt, säger experten Martin Åslund i Viaplay. 

Salah: ”Jag är glad”

I den andra halvleken fullbordade Salah sitt hattrick när han chippade in 5-0. Därefter fick nyssinbytte Paul Pogba direkt rött kort för en tackling på Naby Kieta. Liverpool spelade av matchen och vann till sist med 5-0. Nu hänger Ole Gunnar Solskjaers framtid på en skör tråd och nästa helg väntar en ny stormatch – Tottenham på bortaplan. 

– Vi visste att matchen skulle bli tufft, men vi hanterade det bra. Vi gav 100 procent och som lag försökte bara spela vårt spel. Vi försökte hålla i bollen och skapa chanser och göra mål, säger Salah och fortsätter: 

– Det viktigaste är att laget vinner, och jag är glad för att jag kan hjälpa till. 

Ole Gunnar Solskjaer hade inte så värst mycket att säga. Han vill gå vidare. 

– Förra säsongen förlorade vi med 6-1 mot Spurs, men det här är mycket värre. Vi måste komma över den här förlusten så snabbt som möjligt, säger norsken.