Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Potter förlänger efter ett halvår i klubben

Se ”Sportklubben” med stort Premier League-block, NHL och mycket mer.
Graham Potter tog över Brighton i somras. Foto: TOBY MELVILLE / BILDBYRÅN REUTERS X90004
Nu förlänger han kontraktet med två säsonger. Foto: MATT BUNN/BPI/SHUTTERSTOCK / MATT BUNN/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Brighton har stort förtroende för Graham Potter, som skrev på ett fyraårskontrakt i somras.

Redan nu förlängs kontraktet.

– Jag är extremt tacksam, säger tränaren till Premier League-klubbens hemsida.

Graham Potter lämnade allsvenskan och Östersund för tränarjobbet i Swansea sommaren 2018.

Det blev bara en säsong i Championship-klubben.

I somras värvades nämligen Potter och hans stab, som består av Billy Reid, Björn Hamberg och Kyle Macaulay, till Premier League-klubben Brighton, där de skrev på ett fyraårskontrakt.

Och det råder ingen tvekan om att klubben är nöjd med den tidigare allsvenske tränarens insatser. Under onsdagseftermiddagen meddelar de nämligen att kontraktet har förlängts med ytterligare två år.

Graham Potter förlänger med Brighton

Det nya avtalet sträcker sig över säsongen 2024/2025.

– Jag har fått ett fantastiskt välkomnande av alla runt klubben och det har varit väldigt enkelt att komma in i livet här, säger Potter till klubbens hemsida och fortsätter:

– Jag är exalterad över att klubben har gillat det de har sett av mig under denna relativt korta period. De har redan visat förtroende för mig och nu ökar det. Jag hoppas att det här bara är starten på vad som ska bli en framgångsrik period i klubbens historia. Jag är extremt tacksam att klubben har tagit fram det här långtidskontraktet.

Brighton var tillbaka i Premier League hösten 2017 och har som uttalat mål att etablera sig som en etablerad topp tio-klubb i ligan. 

https://twitter.com/OfficialBHAFC/status/1199357199434362882