Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Pogba stoppad av polis – lyxbilen beslagtagen

Förre Manchester United-spelaren Ted Sheringham intervjuas före säsongsstarten 2019/20 om Paul Pogba och hans framtid i klubben.
Foto: MARTIN RICKETT / STELLA PICTURES / PA

Paul Pogba väntas göra comeback mot Tottenham. 

Inför matchen fick United-stjärnan ett oväntat problem med polisen – eftersom han hade fel registreringsskyltar på sin Rolls-Royce. 

The Sun rapporterar att den franske VM-hjälten stoppades av polis när han körde sin Rolls-Royce i närheten av Manchesters flygplats under torsdagen. 

Anledningen ska vara att Pogba har franska registreringsskyltar på bilen. Enligt The Sun får en importerad bil ha utländska skyltar i ett halvår i Storbritannien, men eftersom Pogba är bosatt i landet hade han behövt registrera bilen redan efter två veckor. 

– Vi såg när bilen körde förbi oss på motorvägen, för den sticker verkligen ut. Vi undrade vad det handlade om för det såg inte ut som att han körde för fort eller så, säger ett ögonvittne till The Sun. 

Paul Pogba stoppad av polis i sin Rolls-Royce

Polisen beslagtog lyxbilen och Pogba uppges behöva betala runt 2000 kronor för att få tillbaka den, plus 250 kronor för varje dag den hålls i förvar. Men så fort stjärnan ordnat med nya registreringsskyltar ska det vara fritt fram att använda bilen igen. 

På midsommaraftonskvällen ställs Manchester United mot Tottenham Hotspurs och där väntas Paul Pogba göra comeback efter ett långt skadeuppehåll. Det skulle i så fall bli mittfältarens första match sedan den 26 december. 

 

Paul Pogba var med när Zlatan invigde sin Padel-hall i Årsta i Stockholm. Expressen träffade honom då.