Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Pochettino: ”Fokusera eller lämnas utanför”

Foto: JAVIER GARCIA/BPI/SHUTTERSTOCK / JAVIER GARCIA/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Någon övergång blev det inte för Christian Eriksen under sommaren – och nu vill tränare Mauricio Pochettino att fokus ska ligga på Tottenham. 

– Den som inte är fokuserad kommer att lämnas utanför, säger han inför matchen. 

Efter många turer blev Christans Eriksen kvar i Tottenham.
Den danske stjärnspelaren utryckte flertalet gånger hur han var redo för en ny utmaning utanför norra London men lyckades inte få till en övergång. 

Spelare som Danny Rose, Serge Aurier och Victor Wanyama hade även de flyttplaner men är fortsatt kvar i Londonklubben. 

Sedan landslagsuppehållet är nu transferfönstrets stängt och nu vill chefstränare Mauricio Pochettino se att de spelarna fokuserar på om på Tottenham. 

– När du skriver på ett kontrakt, som Christian gjorde på fem eller sex år, då måste du ge allt från dag ett till den sista, säger Pochettino enligt The Guardian. 

”Måste börja vinna matcher” 

– Victor Wanyama är i mina planer. Christian är i mina planer. Jag förstod innan att de var i en svår situation, och självklart försökte vi hjälpa dem för att i sin tur hjälpa klubben. 

Under lördagen möter Tottenham Crystal Palace på hemmaplan. Men säsongen har inte inletts lysande av Spurs. 

– När det är en spelare (som vill lämna), är det okej. Men när det är ett par spelare som börjar göra det svårt att ska en bra dynamik, en positiv dynamik... 

– Nu måste vi börja vinna matcher. Då gäller det att fokusera om. Den som inte är fokuserad kommer att lämnas utanför.