Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

PL-klubbens besvikelse – mot sina egna spelare

Foto: CONOR MOLLOY/NEWS IMAGES/SHUTTERSTOCK / CONOR MOLLOY/NEWS IMAGES/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Restriktionerna i London är strikta för att minska smittspridningen av corona.
Trots det valde fyra spelare i Premier League, med familjer, att fira jul tillsammans. 

Det visar en bild som brittiska tabloiden Daily Mail publicerat. 

”Vi är extremt besvikna”, meddelar Tottenham i ett uttalande. 

De tre Tottenham-spelarna Sergio Reguilon, Giovani Lo Celso, Erik Lamela och West Hams Manuel Lanzini firade jul tillsammans. Det visar ett foto som Daily Mail påstår komma från en Instagram-post. På bilden ses spelarna tillsammans ett flertal vuxna och barn. I London råder det strikta restriktioner för att minska smittspridningen av coronaviruset och man ska bara umgås med de personer man delar hushåll med. 

Enligt den brittiska tabloiden är West Ham ”besvikna” på Manuel Lanzini och Tottenham fördömer agerande av sina tre spelare. 

Mourinho besviken: ”Sa att han skulle vara ensam” 

”Vi är extremt besvikna och fördömer den här bilden som visar hur våra spelare firar jul med familj och vänner, särskilt eftersom att vi vet alla de uppoffringar som alla runtom i landet tagit vid för att hålla sig säkra under julhelgen”, meddelar Tottenham enligt Daily Mail. 

Tottenham mötte under lördagen Leeds och argentinaren Erik Lamela fanns inte med i matchtruppen. Spanjoren Sergio Reguilon som varit en viktig kugge i José Mourinhos lagbygge blev kvar på bänken hela matchen. Giovani Lo Celso är skadad sedan tidigare och var inte matchaktuell. 

Efter matchen berättade Mourinho att han var besviken – särskilt på Regulion. 

– Jag gav honom en fantastisk gåva. Det var en portugisisk rostad gris som är fantastisk. Jag gav den till honom eftersom att han sa att han skulle vara ensam under jul. Han var ju inte ensam som ni kan se, säger tränaren vid presskonferensen. 

Tv: Mourinho: ”Vad är det för ljud?”