Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

PL-jättarna på jakt efter Bailey

När Premier League startade igen hade alla spelarna "Black lives matter" tryckt på sina tröjor i stället för sina namn.
Foto: HORSTMUELLER GMBH / IMAGO/HORSTMÜLLER IMAGO SPORTFOTODIENST
Foto: PAUL CURRIE/BPI/SHUTTERSTOCK / PAUL CURRIE/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Det kanske inte blir någon Premier League-flytt för Jadon Sancho i sommar. 

Då siktar storklubbarna in sig på ligarivalen Leon Bailey. 

Borussia Dortmund-talangen Jadon Sancho har uppgetts vara på väg till Premier League ett bra tag. Sancho påstods av The Sun klar för Manchester United, men när det började rapporteras om om käppar i hjulen kring den affären har även Chelsea, Manchester City och Liverpool kopplats ihop med 20-åringen. 

Uniteds vd Ed Woodward har själv medgett att det svåra ekonomiska läge som coronakrisen fört med sig kan sätta stopp för en riktigt stor värvning i sommar. Även Uniteds ligarivaler lär tänka efter en extra gång innan de försöker värva Sancho, som uppges vara värderad till drygt två miljarder kronor. 

Nu skriver Daily Mail att klubbarna i stället riktat in sig på Bayer Leverkusens Leon Bailey, som ses som ett billigare alternativ till Sancho. 

Timo Werner ryktades länge vara på väg till Liverpool men i sista stund valde han Chelsea. Manager Frank Lampard berättar om samtalen.