Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Pep slår nu tillbaka mot uppgifterna: ”Inte sant”

Foto: NIKOLA KRSTIC/SHUTTERSTOCK / NIKOLA KRSTIC/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: NIKOLA KRSTIC/SHUTTERSTOCK / NIKOLA KRSTIC/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Manchester City sladdar i ligan.

Samtidigt uppges tränaren Pep Guardiolas framtid i klubben vara osäker.

Enligt The Times har spanjoren en klausul i sitt avtal som ger honom möjligheten att bryta kontraktet i sommar.

– Det är inte sant, kommenterar han uppgifterna. 

Pep Guardiola förlängde sitt kontrakt med Manchester City i maj 2018. Det nya kontraktet gäller över säsongen 2020/2021. Men det finns en klausul i avtalet som ger Guardiola möjligheten att lämna klubben redan i sommar, enligt The Times.

– Det är inte sant. Jag har pratat om mina intentioner redan för ett par veckor sedan, kommenterar Guardiola uppgifterna på en presskonferens inför helgens match mot Arsenal. 

Pep Guardiola är inne på sin fjärde säsong som tränare för Manchester City. Efter en ojämn första säsong i klubben har 48-åringen lett City till två raka ligatitlar. Säsongen 2017/2018 tog City dessutom 100 poäng i ligan. 

Pep Guardiola slår tillbaka mot uppgifterna 

Den pågående säsongen har däremot varit tyngre för City. Efter 16 spelade omgångar är City redan 14 poäng efter serieledarna Liverpool. Faktum är att City inte ens är tvåa i tabellen, det är Leicester som ligger sex poäng före Pep Guardiolas lag. 

Inför söndagens match dras City med skadeproblem i backlinjen. Aymeric Laporte är långtidsskadad, och John Stones kommer inte att kunna spela på söndag.

Trots det utesluter Pep Guardiola att stenrika City förstärker laget under transferfönstret i januari. 

– Spelarna som inledde säsongen kommer att avsluta den. Det blir inga affärer, säger han.