Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Pep Guardiola avslöjar sin hemlighet – om Julia Roberts

Foto: IMAGO/NIGEL KEENE / IMAGO/PRO SPORTS IMAGES WWW.IMAGO-IMAGES.DE
Foto: EZIO PETERSEN/UPI/SHUTTERSTOCK / EZIO PETERSEN/UPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Pep Guardiola har tre idoler.

En av dem är en filmstjärna – som har svikit honom.

– Även om vi vinner Champions League går det inte att jämföra med besvikelsen jag känner över Julia Roberts, säger tränaren.

Manchester City körde över Red Bull Leipzig i returen på hemmaplan, och vann med hela 7–0 efter fem mål av Erling Haaland.

Därmed är laget klart för kvartsfinal i Champions League för sjätte året i följd. Inget annat lag i Europa har lyckats med samma bedrift under den perioden.

När det kom på tal under presskonferensen efter matchen fick Pep Guardiola frågan hur stolt han är över det.

Svaret förvånade många.

– Jag ska berätta en hemlighet, inleder Guardiola:

– Jag är ett misslyckande. Vad som än händer i Champions League, även om vi vinner, så kommer jag alltid vara ett misslyckande.

Pep Guardiola om Julia Roberts svek

Orsaken har med en av Pep Guardiolas största idoler att göra. Han förklarar att han har tre idoler i sitt liv: basketlegendaren Michael Jordan, golfikonen Tiger Woods och filmstjärnan Julia Roberts.

– Julia Roberts brukade åka till Manchester, inte på 90-talet utan under perioden när vi var bättre än United i flera års tid. Och hon besökte Manchester United. Hon besökte aldrig oss.

Guardiola fortsätter: 

– Även om vi vinner Champions League kan det inte jämföras med det faktum att Julia Roberts åkte till Manchester utan att besöka oss. Att vinna Champions League väger inte upp för den besvikelse jag känner över det.

Annons | Svenska spel sport & Casino AB

Ligafotbollen är tillbaka. Sätter du alla 13 rätt?
Den som vet mest, vinner mest.
Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se
Till Stryktipset