Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

På väg mot sensationell comeback – hos rivalen

Philippe Coutinho Foto: NURPHOTO - S / MIKEL TRIGUEROS / URBANANDSPORT SIPA USA
Foto: REX B. CORDELL / REX/IBL REX FEATURES

Philippe Coutinho kan vara på väg mot en sensationell comeback i Premier League.

Men inte i Liverpool.

Enligt Calciomercato kan det i stället bli en affär mellan rivalen Manchester United och Barcelona.

I Liverpool var Philippe Coutinho en hyllad superstjärna – riktigt lika bra har det inte gått sedan flytten till Barcelona.

Brassen, som kostade drygt 1,6 miljarder kronor för ett år sedan, har hamnat längre och längre ner på förtroendeskalan hos tränaren Ernesto Valvarde. I höst har det bara blivit nio ligamatcher från start.

Neymar återvänder till Barcelona?

Nu rapporterar Calciomercato att Coutinho kan vara på väg mot en sensationell comeback i Premier League. Barcelona undersöker nämligen möjligheterna att hämta tillbaka Neymar, som uppges vantrivas i PSG.

Sommaren 2017 blev Neymar, då 25 år gammal, tidernas dyraste fotbollsspelare då Paris Saint-Germain aktiverade utköpsklausulen på 2,2 miljarder kronor.

Brassen är nu ”desperat” och har ringt upp sin förra klubb vid fem tillfällen för att vädja om en återkomst i Barcelona, skriver AS. 

Nu måste Barcelona se över ekonomin och då är man beredd att lyssna på ”respektabla bud” på Coutinho, skriver Claciomercato.

Kontaktat agenten

Lokaltidningen Mundo Deportivo rapporterar att Manchester Uniteds intresse är stort.

Klubben har redan tagit kontakt med Coutinhos agent för att kolla av situationen och förklara sitt intresse om en övergång är möjlig.

Tidningen skriver dock att Coutinho i dagsläget inte planerar att lämna Barcelona, men kan lyssna på bud om hans situation inte förändras innan säsongen är över. 

Coutinho i Liverpooltröjan Foto: DAVID BLUNSDEN / IMAGO/ACTION PLUS/IBL IMAGO SPORTFOTODIENST GMBH