Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Otäcka bilderna: Blir knockad av lagkamrat

Dean Henderson knockar Bailly.
Foto: Viaplay
Mittbacken blev liggandes och fick ledas av planen.
Foto: Viaplay
Bailly fick byta och ersattes av Harry Maguire
Foto: Viaplay

Manchester United gick vidare i FA-cupen.

Scott McTominay blev hjälte men en smolk i glädjebägaren blev en otäck skada på Eric Bailly.

Scott McTominay hade lagkaptensbindeln på armen och gav Manchester United en drömstart i FA-cupmatchen mot Watford.

I den femte minuten nådde han fram på en hörna från Alex Telles och styrde bollen i mål med pannan via den högra stolpen.

Manchester United vann matchen med 1-0 men klubbens supportrar fick se tråkiga bilder på en defensiv frispark i den första halvleken.

Eric Bailly blev knockad av målvakten

När bollen lyftes in i Manchester Uniteds straffområde hoppade målvakten Dean Henderson upp och träffade den egna mittbacken Eric Bailly i bakhuvudet med sitt knä.

– Han går ut utan en tanke på Baillys väl och ve där, han skulle bara ha bort bollen, säger kommentatorn Anders Bjuhr i Viaplay.

Eric Bailly blev liggande på planen i flera minuter innan han – till synes omtöcknad – reste sig och blev utbytt mot Harry Maguire.

Ken Sema byttes in för Watford i den 58:e minuten men svensken kunde inte hindra Manchester United från att vinna med 1-0 och avancera till FA-cupens fjärde runda.