Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Otäcka bilder: Får bäras av planen

Foto: JUSTIN SETTERFIELD/NMC/POOL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Marcus Rashford blev hjälte för Manchester United borta mot Crystal Palace.

Första målet gjorde han själv och därefter spelade han fram Anthony Martial till 0-2.

I samband med det andra målet skadade sig hemmalagets Patrick van Aanholt olyckligt och fick bäras ut med mask för munnen.

Marcus Rashford har hyllats stort under sommaren och blev nyligen titulerad hedersdoktor vid Manchesters universitet. Detta efter att han sett till att 1,3 miljoner fattiga barn får matbidrag i sommar.

Han tackade för förtroendet när han tryckte undan Patrick van Aanholt i offensivt straffområde i slutet av den första halvleken mot Crystal Palace och placerade in sitt 17:e Premer League-mål för säsongen.

Därefter låg han bakom 2-0-målet när han spelade fram Anthony Martial i den 78:e minuten. Det var Martials 17:e mål för säsongen.

Läskig skada för Patrick van Aanholt

I situationen skadade sig och Crystal Palaces Patrick van Aanholt olyckligt när han kolliderade med Martial.

Van Aanholt fick vård under en längre tid och fick till sist bäras av. Han andades då med hjälp av en mask mot munnen.

Resultatet stod sig matchen ut och segern var viktig för Manchester United som kämpar om en plats i Champions League nästa säsong. Laget har, precis som Leicester på fjärdeplatsen, 62 poäng men tre måls sämre målskillnad. Crystal Palace ligger på 14:e plats.

Victor Nilsson Lindelöf spelade hela matchen för Manchester United.