Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Oroande besked: Kan vara allvarligt skadad

Joe Gomez.Foto: PAUL CURRIE/BPI/SHUTTERSTOCK / PAUL CURRIE/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Jürgen Klopp.Foto: SHAUN BOTTERILL / STELLA PICTURES / PA
Virgil van Dijk missar resten av säsongen.Foto: LAURENCE GRIFFITHS / STELLA PICTURES / PA

Liverpools försvarsproblem fortsätter. 

Joe Gomez har drabbats av en allvarlig skada under landslagssamlingen.

Nu är mittbackens säsong i fara, skriver Daily Mail. 

Liverpool har stora skadeproblem i backlinjen. 

Och nu har Jürgen Klopps mannar åkt på ett nytt bakslag. Joe Gomez skadade sig under Englands landslagsträning inför torsdagens träningsmatch mot Irland. Daily Mail skriver att 23-åringen har åkt på en allvarig skada – som i värsta fall kan hålla honom borta från spel resten av säsongen. 

– Gomez hade en hel del smärta. Vi ber för att det inte är en långvarig en. Ingen var omkring honom när det hände, säger Englands förbundskapten Gareth Southgate, till Sky Sports.

Stora problem för Klopp

Det lämnar Klopp utan sitt tilltänkta ordinarie mittbackspar och med Joel Matip som enda tillgängliga mittback med erfarenhet av seniorlagspel.

Liverpools backsituation verkade annars gå mot en förbättring när Joel Matip återvände från sin skadefrånvaro och bildade mittlås med just Joe Gomez i helgens 1-1-match mot Manchester City.  

Sedan tidigare är Virgil van Dijk, Fabinho och Trent Alexander-Arnold borta på grund av skador. Den förstnämnda missar hela säsongen. Alexander-Arnold är borta minst fyra veckor medan Fabinho förväntas vara tillbaka efter landslagsuppehållet.