Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Om United behöver mig, så finns jag här”

Foto: USA TODAY NETWORK / KELVIN KUO-USA TODAY SPORTS/SIPA SIPA USA
Foto: PAUL CURRIE/BPI/SHUTTERSTOCK / PAUL CURRIE/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Zlatan Ibrahimovic öser in mål i MLS.

Nu skickar han en hälsning till sin förra Premier League-klubb.

– Om United behöver mig, så finns jag här, säger han enligt The Mirror. 

Zlatan Ibrahimovic slog till med två nya mål när hans Galaxy ställdes mot LAFC i Los Angeles-derbyt El Tráfico. Galaxy ligger på slutspelsplats och Zlatan är nu uppe på 22 mål på 22 matcher.

För klubben som han lämnade inför flytten till USA går det däremot tyngre. Manchester United inledde Premier League-säsongen med en stark 4-0-seger mot Chelsea men följde upp det med ett kryss mot Wolverhampton – och i helgen blev det förlust mot Crystal Palace efter ett sent avgörande.

– Jag håller koll på United. Jag har ett vakande öga över dem. Jag såg matchen mot Crystal Palace och om de hade satt straffen skulle det ha varit en annan match, säger han enligt  The Mirror.

Zlatan: ”Får se var jag slutar”

Zlatans kontrakt med LA Galaxy går ut 31 december i år. Han öppnar för att fortsätta karriären någon annanstans – 

– Jag skulle lätt kunna spela i Premier League. Om United behöver mig, så finns jag här. Men jag är ledsen, nu är det Galaxy som har mig, säger han.

– Jag skötte mitt jobb i Europa. Jag njöt av det. Jag har vunnit 33 troféer och förhoppningsvis kan jag vinna något här och sedan får vi se var jag slutar.

Zlatan om Wayne Rooney

37-åringen kommenterar även det faktum att Wayne Rooney bestämt sig för att lämna DC United för Derby efter bara ett år i MLS.

– Jag är inte förvånad. Han sa något om allt resande och han har rätt, det är inte enkelt. Han flyttar tillbaka för att bli spelare/manager. Han letar efter någonting annat. Själv fokuserar jag endast på en sak, och för tillfället är jag spelare.

Zlatan gjorde 29 mål på 50 matcher under sin drygt 1,5 år långa sejour i Manchester United.