Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Ola Toivonen hjälpte Sunderland till poäng

Foto: Bpi/Rex Shutterstock
Foto: Bpi/Rex Shutterstock

Ola Toivonen har fått en fin start i Sunderland.

24 timmar efter att svensken blev klar för klubben hoppade han in – och passade fram till 2-2-målet som gav Sunderland en poäng.

Aston Villa såg ut att gå mot segern hemma mot Sunderland efter två mål av Scott Sinclair – varav ett på straff – men Ola Toivonen och Jeremain Lens ville annat.

I halvtid minuten byttes svensken in vid ställningen 2-1 till Aston Villa.

Och sju minuter senare hamnade han i fokus direkt.

Toivonen vann en boll på mittplanen och satte den direkt i djupled till Jeremain Lens. Anfallaren sprintade loss och tryckte in 2-2-målet vackert som gav Sunderland en viktig poäng.

"Det är inte kritik men..."

Toivonen blev klar för Sunderland så sent som i går – och har fått en fin start. Experten Bojan Djordjic ville dock inte överdriva Toivonens insats.

– Det är inte kritik mot honom men om det här ska räknas som assist – då vet jag inte vilken sport vi håller på med. Det är som att man passar en kille som skjuter upp den i 40 meter i krysset och så får man en assist för det, säger Djordjic med ett skratt.

Trots poängen är Sunderland fortsatt jumbo med två poäng efter fyra matcher. Sebastian Larsson satt hela matchen på bänken för Sunderland.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!