Foto: PAUL MARRIOTT/REX/SHUTTERSTOCK / PAUL MARRIOTT/REX/SHUTTERSTOCK/I REX FEATURESFoto: PAUL MARRIOTT/REX/SHUTTERSTOCK / PAUL MARRIOTT/REX/SHUTTERSTOCK/I REX FEATURES
 Foto: PAUL MARRIOTT/REX/SHUTTERSTOCK / PAUL MARRIOTT/REX/SHUTTERSTOCK/I REX FEATURES
Foto: MARTIN DALTON/REX/SHUTTERSTOCK / MARTIN DALTON/REX/SHUTTERSTOCK/I REX FEATURESFoto: MARTIN DALTON/REX/SHUTTERSTOCK / MARTIN DALTON/REX/SHUTTERSTOCK/I REX FEATURES
 Foto: MARTIN DALTON/REX/SHUTTERSTOCK / MARTIN DALTON/REX/SHUTTERSTOCK/I REX FEATURES

Nytt mardröms- besked om Özil

Publicerad

Här kommer beskedet som Arsenal-fansen inte vill ha.

Enligt Arséne Wenger har kontraktsförhandlingarna mellan Mesut Özil "saktat ner". 

Mesut Özil har fått motta tuff kritik under Arsenals säsongsinledning. Bland annat blev han utnämnd till syndabock i Arsenals 1-0-förlust mot Stoke för sin brist på defensivt engagemang. Klubbikonen Thierry Henry har också pekat ut just Özil som en nyckelfaktor i Londonklubbens svaga form. 

Och tyska Bild rapporterade i går att det ser ut som att Özil kan lämna Arsenal när hans kontrakt går ut nästa sommar. Bild skrev att förhandlingarna mellan mittfältaren och Arsenal legat på is sedan i våras. 

Özil kan lämna Arsenal

Arsenal-tränaren Arséne Wenger erkänner också utan omsvep att Bilds uppgifter stämmer – men menar att det finns en naturlig förklaring.

– Jag är självklart hoppfull. Kontraktsförhandlingarna har saktat ner sedan den 31 augusti, för vi behöver lite andrum och fokus på säsongen. Men vi kommer att återvända till det, inom sinom tid, säger Wenger enligt Daily Mirror.  

Arsenal möter tyska klubben Köln i Europa League i kväll. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag