Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nyförvärven krossar Uniteds herrspelare

Christen Press.Foto: CRAIG GALLOWAY/PROSPORTS/SHUTTERSTOCK / CRAIG GALLOWAY/PROSPORTS/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Tobin Heath.Foto: CRAIG GALLOWAY/PROSPORTS/SHUTTERSTOCK / CRAIG GALLOWAY/PROSPORTS/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Christen Press och Tobin Heath var på plats.

Då sålde deras tröjor bättre än alla herrspelares.

”Manchester Uniteds dubbelvärvning av de amerikanska toppspelarna Christen Press och Tobin Heath har påverkat direkt”, skriver Daily Mail.

De engelska storklubbarna har värvat rejält under sommaren och hösten och för en knapp månad sedan presenterades storstjärnorna Christen Press och Tobin Heath som Manchester Uniteds senaste nyförvärv. 

Dessutom har de båda spelarna sällskap av Samantha Mewis och Rose Lavelle som också är en del av det amerikanska landslaget.

Press och Heath gjorde sin debut för Manchester United i Womens Premier League i helgen när laget besegrade Brighton med 3-0. Heath stod för en assist i matchen men det är inte bara på planen som de båda stjärnorna satt avtryck.

Säljer fler tröjor än herrarna

”Manchester Uniteds dubbelvärvning av de amerikanska toppspelarna Christen Press och Tobin Heath har påverkat direkt”, skriver Daily Mail.

Enligt sajten sålde deras tröjor bättre än alla Manchester Uniteds herrspelares tröjor under de tre första dagarna efter att de blivit presenterade för klubben.

”Försäljningen av tröjor med spelarnas namn sålde mer än någon av de manliga spelarnas tröjor under de första tre dagarna efter att de skrev på.”

Bisarra scener när Napoli missar matchen