Foto: MARTIN RICKETT / AP TT NYHETSBYRÅN
 Foto: MARTIN RICKETT / AP TT NYHETSBYRÅN

Nya uppgifter om Paul Pogbas skada

Publicerad

Paul Pogba har inte spelat på en månad.

Nu kommer nya uppgifter om fransmannens skada.

José Mourinho siktar på att spela Pogba i ligacupen i slutet av oktober, skriver Independent.

Det var i Champions League-matchen den 12 september mot Basel som olyckan var framme.

Paul Pogba satte sig i gräset redan efter 20 minuters spel och fick lämna planen med en muskelbristning i låret.

Sen dess har fransmannen varit borta från spel.

Men som vanligt när det kommer till Manchester United har skadestatusen varit oklar och det spekuleras hela tiden i när 24-åringen kommer att vara tillbaka i José Mourinhos startelva.

Planen: Tillbaka till stormatchen

Enligt tidningen Independent kommer detta att ske redan den 24 oktober då Manchester United ställs mot PL-konkurrenten Swansea i ligacupen.

Detta för att få i gång Paul Pogba till den efterföljande matchen i ligan mot toppkonkurrenten Tottenham fyra dagar senare, skriver tidningen.

 

Se fler höjdpunkter på Viasatsport.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på Viaplay.se. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag