Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Matchen blev inställd timmar innan avspark

Fulham har drabbats av ett coronautrbrott.
Foto: JAVIER GARCIA/BPI/SHUTTERSTOCK / JAVIER GARCIA/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Tottenhams manager Jose Mourinho.
Foto: KEVIN WARBURTON - A MOMENT IN SPORT/P / KEVIN WARBURTON - A MOMENT IN SPORT/PROSPORTS/SHUT
Tottenham får nu en extra vilodag.
Foto: ELLI BIRCH/IPS/SHUTTERSTOCK / ELLI BIRCH/IPS/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Två inställa matcher på tre dagar i Premier League. Med bara timmar kvar till avspark ställs nu mötet mellan Tottenham och Fulham in efter ett virusutbrott i Fulham. 

”Match klockan 18... men vi vet fortfarande inte om den blir av. Världens bästa liga”, skrev José Mourinho sarkastiskt på sin Instagram kort före beskedet.

I måndags ställdes toppmötet mellan Manchester City och Everton in efter att flera nya smittfall upptäckts i City. Två dagar senare drabbas ännu en tillställning.

Efter att en smittspridning tagit fart i Fulham väljer man att skjuta upp kvällens Londonderby mot Tottenham.

”Hela Tottenham Hotspur önskar en trygg och snabb återhämtning till alla dem som drabbats”, skriver klubben på sin hemsida.

Tottenham-Fulham ställs in

Beskedet kommer med bara timmar kvar till avspark. Vid 15-tiden publicerade Tottenhamtränaren José Mourinho en video på sin Instagram där han skickade en syrlig passning till beslutsfattarna i Premier League.

”Match klockan 18... men vi vet fortfarande inte om den blir av. Världens bästa liga”, skriver Mourinho.

Det är inte första gången Fulham drabbas av coronafall i truppen. Huvudtränaren Scott Parker missade lagets senaste möte med Southampton efter att en familjemedlem testat positivt.

Smittspridningen inom Premier League har sett en ökning under den senaste tiden. Förra veckan hade ligan rekordmånga fall av viruset bland spelare och ledare. Enligt den kontinuerliga veckorapporten registrerades 18 nya coronafall mellan den 21-27 december, den högsta siffran sedan testningarna inleddes den 1 augusti. 

https://www.instagram.com/p/CJbK538JMf6/?utm_source=ig_web_copy_link