Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nytt tapp för City – trots drömmålet

Foto: LYNNE CAMERON / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: LYNNE CAMERON / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Manchester City har det tungt just nu. 

De regerande mästarna åkte på ännu en smäll i ligan när de tappade ledning till 2-2 mot Newcastle. 

Förra säsongen avslutades med en osannolikt dramatisk titelkamp mellan Liverpool och Manchester City där de sistnämnda drog det längsta strået och vann ligan med en ynka poäng före Liverpool. 

Den här säsongen ser en sån kamp osannolik ut. Manchester City har gått på ett par rejäla nitar den här säsongen, däribland förlusterna mot Norwich och Wolves. 

På lördagen kom nästa. 

Shelvey knäckte City - drömläge för Liverpool

1-1 stod sig länge innan Kevin de Bruyne med drygt 10 minuter kvar av matchen dunkade in ett drömmål från distans. Där och då såg det ut som att City skulle få tre värdefulla poäng med sig, men den förre Liverpoolspelaren Jonjo Shelvey ville annorlunda. 

Efter en frispark dunkade han in ett stenhårt skott som innebar 2-2 och två tappade poäng för City. Liverpool vann senare under dagen med 2-1 mot Brighton och är nu hela elva poäng före City i tabellen.