Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

PSG vill värva stora stjärnan

Foto: JAVIER GARCIA/BPI/SHUTTERSTOCK / JAVIER GARCIA/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: STOYAN NENOV / REUTERS BILDBYRÅN
Foto: JAVIER GARCIA/BPI/SHUTTERSTOCK / JAVIER GARCIA/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: LEE SMITH / REUTERS BILDBYRÅN

Tottenham har rustat för att åter bli ett topplag i Premier League. 

Men klubben åkte på ett rejält bakslag i den första omgången – och nu petas lagets stjärna Dele Alli för den andra matchen i rad. 

Enligt The Telegraph är Alli ”arg och förbannad” över beslutet. Samma tidningen rapporterar även att Paris SG har inlett samtal med stjärnan. 

Tottenham har fyllt på med klassvärvningarna som Gareth Bale och Sergio Reguilón inför säsongen. Efter att inte ha varit ett topplag i under den förra säsongen har José Mourinho ordentligt med press på sina axlar att lyckas bättre nu.

Men säsongen började inte bra för Londonklubben. Under den förra helgen föll laget mot Everton under premiäromgången. Några dagar senare besegrades Lokomotiv Plodiv i Europe League-kvalet. Då fanns inte stjärnan och den tidigare engelska landslagspelaren Dele Alli med i laget. Många förvånades av Mourinhos drag – samtidigt som det har ryktats om att Alli skulle ha varit en bricka med i spelet i Bale-affären. 

Uppges vara ”arg och förbannad”

Under söndagen ställs Tottenham mot Southhampton. Då finns inte Dele Alli med i laget heller. Brittiska Daily Mail rapporterar om att Tottenham-spelarna blev väldigt förvånade när de fick beskedet om att stjärnan lämnande utanför laget. 

Enligt The Telegraph är Alli ”arg och förbannad” över beslutet. Stjärnan startade matchen mot Everton, men blev utbytt. Enligt samma tidning har den franska klubben Paris SG under en längre tid beundrat mittfältaren och nu inlett samtal med honom. De hoppas få klart en övergång innan deadline day. 

Alli har ryktats bort från Tottenham vid flera tillfällen. Förutom Real Madrid har även Paris SG och Inter sagts vara intresserade av mittfältaren som nu allstå ställs utanför laget för den andra matchen i rad.