Foto: ANDREW COULDRIDGE / ACTION IMAGES VIA REUTERS BILDBYRÅNFoto: ANDREW COULDRIDGE / ACTION IMAGES VIA REUTERS BILDBYRÅN
 Foto: ANDREW COULDRIDGE / ACTION IMAGES VIA REUTERS BILDBYRÅN
Foto: PRESSEFOTO ULMER/MARKUS ULMER / IMAGO/ULMER IMAGO SPORTFOTODIENSTFoto: PRESSEFOTO ULMER/MARKUS ULMER / IMAGO/ULMER IMAGO SPORTFOTODIENST
 Foto: PRESSEFOTO ULMER/MARKUS ULMER / IMAGO/ULMER IMAGO SPORTFOTODIENST

Mourinhos besked – därför saknas Zlatan

Publicerad

Zlatan Ibrahimovic missar matchen mot CSKA Moskva - och vilas av José Mourinho. 

Men kommer att vara tillbaka till derbyt mot Manchester City på söndag. 

- Han kommer inte att vara med igen i morgon, men sen kommer han förhoppningsvis att vara med som vanligt, säger Mourinho under en presskonferens. 

Zlatan Ibrahimovic reste inte med Manchester United till London för mötet med Arsenal på Emirates i lördagskväll. 

Direkt började spekulationerna om att Zlatans knä inte var som det skulle. Men under presskonferensen i Manchester under måndagen inför Uniteds möte med CSKA Moskva i Champions League, gav José Mourinho lugnande besked angående svensken. 

– Zlatan är inte skadad. Zlatan behöver ibland jobba hårt på med de musklerna som stöttar knäet. Då kommer tröttheten också. Att jobba väldigt hårt under en period så kan man inte spela de här dagarna. Vi bestämde att göra så efter Watford. 

- Han är inne i en period av hårt arbete där han är i gymmet och på fotbollsplanen. Han kommer inte att vara med igen i morgon heller, men sen kommer han förhoppningsvis att vara med som vanligt, säger Mourinho. 

Paul Pogba startar mot Moskva 

Paul Pogba fick rött kort efter en tackling i mötet med Arsenal och kommer att missa derbyt mot Manchester City på söndag. 

Men fransmannen spelar från start mot CSKA Moskva. 

- Han är inte avstängd i Champions League och kommer att spela mot CSKA Moskva i morgon. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag