Foto: CARL RECINE / ACTION IMAGES VIA REUTERS BILDBYRÅNFoto: CARL RECINE / ACTION IMAGES VIA REUTERS BILDBYRÅN
 Foto: CARL RECINE / ACTION IMAGES VIA REUTERS BILDBYRÅN
Foto: JASON CAIRNDUFF / ACTION IMAGES VIA REUTERS BILDBYRÅNFoto: JASON CAIRNDUFF / ACTION IMAGES VIA REUTERS BILDBYRÅN
 Foto: JASON CAIRNDUFF / ACTION IMAGES VIA REUTERS BILDBYRÅN

Mourinho: "Zlatan är inte helt nöjd"

Publicerad

Zlatan Ibrahimovic är fortsatt skadad, och finns inte med när Manchester United möter Stoke på måndag. 

Och det lär dröja ett tag innan svensken är tillbaka i full träning.

– Han är inte helt nöjd, säger José Mourinho på en presskonferens.

Zlatan har inte funnits med i någon av Uniteds matcher sedan den oavgjorda matchen mot Burnley på annandagen. Svensken har återigen problem med det knä som han skadade svårt i april. 

– Zlatan Ibrahimovic är skadad, han är inte helt nöjd med sitt tillstånd, säger Mourinho.

Till en början uppgav Manchester United att Zlatan skulle bli borta i en månad. Men inför måndagens match mot Stoke meddelar Mourinho att Zlatans comeback kan komma att dröja lite till innan den svenske anfallaren ens kan börja träna med sina lagkamrater. 

– Han kommer tillbaka i träning någon gång i slutet av januari eller i början av februari. Vi får hoppas att han känner sig bättre då och att vi får tillbaka honom så snart som möjligt, säger Mourinho. 

Beskedet: Då börjar Zlatan träna

Tidigare i veckan rapporterade Yahoo Sports att Zlatan kan komma att lämna Manchester United redan i mars, när ligorna i USA och Kina börjar om igen. 

Enligt United-experten James Robson, reporter på lokatidningen Manchester Evening News, beror det på Zlatans form om Manchester United kommer låta honom lämna England i förtid. 

– Om han är spelaren han var förra säsongen kommer United aldrig vilja släppa honom i mars, men om han är spelaren vi har sett den här säsongen kanske de säger att han kan få lämna, säger Robson. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag