Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Mourinho: "Zlatan är inte helt nöjd"

Foto: CARL RECINE / ACTION IMAGES VIA REUTERS BILDBYRÅN
Foto: JASON CAIRNDUFF / ACTION IMAGES VIA REUTERS BILDBYRÅN

Zlatan Ibrahimovic är fortsatt skadad, och finns inte med när Manchester United möter Stoke på måndag. 

Och det lär dröja ett tag innan svensken är tillbaka i full träning.

– Han är inte helt nöjd, säger José Mourinho på en presskonferens.

Zlatan har inte funnits med i någon av Uniteds matcher sedan den oavgjorda matchen mot Burnley på annandagen. Svensken har återigen problem med det knä som han skadade svårt i april. 

– Zlatan Ibrahimovic är skadad, han är inte helt nöjd med sitt tillstånd, säger Mourinho.

Till en början uppgav Manchester United att Zlatan skulle bli borta i en månad. Men inför måndagens match mot Stoke meddelar Mourinho att Zlatans comeback kan komma att dröja lite till innan den svenske anfallaren ens kan börja träna med sina lagkamrater. 

– Han kommer tillbaka i träning någon gång i slutet av januari eller i början av februari. Vi får hoppas att han känner sig bättre då och att vi får tillbaka honom så snart som möjligt, säger Mourinho. 

Beskedet: Då börjar Zlatan träna

Tidigare i veckan rapporterade Yahoo Sports att Zlatan kan komma att lämna Manchester United redan i mars, när ligorna i USA och Kina börjar om igen. 

Enligt United-experten James Robson, reporter på lokatidningen Manchester Evening News, beror det på Zlatans form om Manchester United kommer låta honom lämna England i förtid. 

– Om han är spelaren han var förra säsongen kommer United aldrig vilja släppa honom i mars, men om han är spelaren vi har sett den här säsongen kanske de säger att han kan få lämna, säger Robson. 

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!