Hur länge blir Zlatan kvar i Mourinhos United? Foto: CARL RECINE / REUTERS BILDBYRÅNHur länge blir Zlatan kvar i Mourinhos United? Foto: CARL RECINE / REUTERS BILDBYRÅN
Hur länge blir Zlatan kvar i Mourinhos United? Foto: CARL RECINE / REUTERS BILDBYRÅN
Paul Pogba hyllas av Mourinho. Foto: RICHARD CALVER/REX/SHUTTERSTOCK / RICHARD CALVER/REX/SHUTTERSTOCK/ REX FEATURESPaul Pogba hyllas av Mourinho. Foto: RICHARD CALVER/REX/SHUTTERSTOCK / RICHARD CALVER/REX/SHUTTERSTOCK/ REX FEATURES
Paul Pogba hyllas av Mourinho.  Foto: RICHARD CALVER/REX/SHUTTERSTOCK / RICHARD CALVER/REX/SHUTTERSTOCK/ REX FEATURES
Foto: MARTIN RICKETT / AP TT NYHETSBYRÅNFoto: MARTIN RICKETT / AP TT NYHETSBYRÅN
 Foto: MARTIN RICKETT / AP TT NYHETSBYRÅN

Mourinho bekräftar glad Zlatan-nyhet

Publicerad

Zlatan Ibrahimovic har inte gjort en minut i Unitedtröjan sedan annandagen. Nu bekräftar Jose Mourinho att svensken är tillbaks på träningsplanen.
  Men Zlatan missar helgens match mot Newcastle. 

Zlatan Ibrahimovic har snart varit borta i spel i ytterligare efter två månader efter den svåra korsbandsskadan han ådrog sig i fjol. Men nu bekräftar Jose Mourinho att LA Galaxy-aktuelle svensken är tillbaks i träning.
  – Zlatan började träna med laget igen för två dagar sen. Och han förbättrar sig, sa Jose Mourinho på en presskonferens för helgens match mot Newcastle. 

 

LÄS MER: LA Galaxys nya svar om Zlatan: "Vore inte schysst" 


  Zlatan ska dock inte vara matchredo och kommer inte ingå i någon trupp, berättar Mourinho. 

Även Blind och Bailly missar

Försvarsspelarna Daley Blind och Eric Bailly missar även de matchen mot The Magpies. Möjligen gör det att Victor Nilsson-Lindelöf närmar sig en chans i startelvan. 


  Jose Mourinho passade även på att hylla Paul Pogba under presskonferensen. Pogba fick starta på bänken i mötet med Huddersfield men byttes in och bidrog med tyngd på mittfältet.
  – Det spelar ingen roll vilket taktiskt system laget spelar, för mig är Paul Pogba en mittfältsspelare. Och det är svårt att hitta en mittfältare med mer potential än Paul därför att han har allt, sa Jose Mourinho.
  

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag