Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Modou Barrow köps loss för 20 miljoner

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Foto: Dimitris Legakis / Epa / Tt

Modou Barrow går från klarhet till klarhet.

I går fick han chansen från start för första gången – och blev målskytt direkt när Swansea besegrade Tranmere Rovers med 6–2 på bortaplan.

Nu är det dessutom klart att Swansea köper loss Barrow från Östersunds FK.

Prislappen: 20 miljoner kronor.

– Det verkar som att det bara är lite detaljer kvar att lösa innan det är klart, säger Barrow till SportExpressen.se.

Det var i slutet av augusti som Östersund släppte sin succéanfallare Modou Barrow till Premier League-klubben Swansea. I första hand handlade det om ett lån med köpoption.

Nu ser Swansea ut att utnyttja den är optionen.

Enligt uppgifter till SportExpressen.se får Östersunds FK sammanlagt 20 miljoner kronor för affären. Fem miljoner kronor för utlåningen och ytterligare 15 miljoner för övergången.

– Det verkar som att det bara är lite detaljer kvar att lösa innan det är klart, säger Barrow när SportExpressen.se når honom efter Swanseas FA-cup-möte med Tranmere Rovers.

"Allt är jättebra"

Hans Swansea vann matchen med 6–2 och Barrow gjorde själv ett av målen.

– Befetimbi Gomis fick bollen vid den bortre stolpen och jag läste att han aldrig skulle kunna sätta ett avslut från det läget så jag stack till den andra stolpen och fick en perfekt passning som jag bara kunde peta in i mål, säger Barrow som trivs ypperligt i Swansea.

– Allt är jättebra här. Jag har min tjej och min dotter med mig så det känns som hemma.

• Hur tycker du din första tid i laget har varit?

– Det går framåt. Jag jobbar hårt varje dag på träningarna och väntar på mina chanser. Det känns som att det går framåt.

• Har tränaren sagt vad han har för plan med dig?

– Än så länge tränar jag bara på och han pushar mig hela tiden på träningarna. Vi har inte diskuterat min roll så mycket.