Foto: Viasat SportFoto: Viasat Sport
 Foto: Viasat Sport
Foto: PICHICHIPIXX.COMFoto: PICHICHIPIXX.COM
 Foto: PICHICHIPIXX.COM

Mkhitaryans skämt om Zlatan Ibrahimovic

Publicerad

Zlatan Ibrahimovic snuvades på priset som årets spelare i Manchester United. 

Men svensken fick ett omnämnande på United egna gala. 

När Henrik Mkhitaryan skämtade om honom efter att ha vunnit priset för årets mål. 

På torsdagskvällen arrangerade Manchester United en gala där de prisar sina spelare för deras insatser under årets som gått. Bland priserna återfinns bland annat årets umgdomsspelare, årets mål och årets spelare. 

Zlatan Ibrahimovic var nominerad i den tredje kategorin efter sin fina debutsäsong i klubben. En säsong som dock avslutades i förtid på grund av den svåra skadan han ådrog sig mot Anderlecht. 

Det blev dock inte Zlatan som fick priset. I stället gick det till mittfältaren Ander Herrera. Antonio Valencia knep andraplatsen i omröstningen, precis före Zlatan. 

Mkhitaryans skämt om Zlatan

Zlatan medverkade inte på galan, det gjorde bland andra inte heller de skadade spelarna Marcos Rojo och Ashley Young. Men svensken blev omnämnd. 

När Henrik Mkhitaryan tog emot precis för årets mål, skorpionklacken mot Sunderland på annandag jul, så påpekade galans konferencier att det var Zlatan som stod för assisten. Hon frågade Mkhitaryan vad han trodde att Zlatan hade sagt om målet - och då passade armeniern på att skoja med svensken. 

– Han hade sagt att jag inte kunde missa den här chansen eftersom jag fick den fantastiska passningen från gud, säger han och river ner skratt i lokalen. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag