Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Mino Raiola: "Flyttar hellre till Nordpolen"

Mino Raiola
Zlatan Ibrahimovic
Foto: Andreas L Eriksson / BILDBYRÅN

Nu avfärdar Mino Raiola uppgifterna om att Zlatan Ibrahimovic kan bli assisterande tränare i Manchester United.

– Jag emigrerar hellre till Nordpolen än har honom som assistent, säger storstjärnans agent Raiola.

Han har redan förnekat att Zlatan Ibrahimovic är nära Manchester United. Nu avfärdar storstjärnans agent även Aftonbladets och De Telegraafs uppgifter om att Zlatan Ibrahimovic kan bli José Mourinhos assisterande tränare i Manchester United som fantasier?

– Jag tror inte att han kan bli någons assisterande. Vet du vad jag menar? Han skulle enbart kunna bli sin egen assisterande, säger Raiola på telefon.

– Men om jag var en viktig person skulle jag vilja att han var min assistent.

Kan han inte bli din assistent efter karriären?

– Nej, snälla, låt mig slippa det, säger Raiola. Jag emigrerar hellre till Nordpolen än har honom som assistent. Jag lever hellre med eskimåerna än har honom som min assistent. Han kan enbart vara sin egen assistent. Den som hittade på den historien borde börja jobba för Walt Disney i stället.

Är det fler som kan börja jobba på Walt Disney? Det har varit en del galna historier.

– Ja, massor. 95 procent av människorna faktiskt. Det är väldigt intressant att ju mindre jag säger, desto fler fantasier föder det. Jag säger ingenting och så får jag höra de mest galna sakerna.

Tycker du att det är roligt? Zlatan sa på sin presskonferens att han tyckte att katt och råtta-leken var kul.

– Nej, jag njuter inte av det. Det visar bara att den här världen har ett ständigt behov av historier. Den behöver nyheter och det spelar ingen roll om det är sant. Med sociala medier, bloggar, internet och det ständiga nyhetsflödet så spelar det ingen roll om det är sant eller inte för det klassas ändå som nyheter.


LÄS ÄVEN: Uppgifter: Zlatan Ibrahimovic slutar i landslaget.

Zlatan uppges nära Manchester United

Brittiska tidningar uppger att Zlatan Ibrahimovic är mycket nära att skriva på för Manchester United. Enligt rapporterna skulle Sveriges lagkapten bli nye managern José Mourinhos första värvning i storklubben. De två arbetade tillsammans i Inter och är fortfarande nära vänner. Men under gårdagen förnekade Mino Raiola i SPORT-Expressen att Manchester United är nära att värva stjärnan.

Zlatan Ibrahimovics agent Mino Raiola tror i stället på en sensationell upplösning på transferdramat.

– Vi har inte bestämt något än. Jag tror att det kommer bli en överraskning till slut. Alla tjatar bara om United, United, United, det är därför jag inte pratar med någon längre för alla journalister ställer fel frågor.

Mino Raiola: "Det är inte sant"

Flera klubbar jagar Ibrahimovics namnteckning.

– Det finns några klubbar i England, några klubbar i Europa, klubbar utanför Europa, men alla utgår från att han måste gå till Manchester United, men det är inte sant, säger Raiola bestämt.

Vi avslutar samtalet och säger hej då. Mino Raiola har viktigare saker på agendan. Förutom Zlatan Ibrahimovic representerar han även stora namn som Mario Balotelli och en av världens just nu mest eftertraktade mittfältare, Paul Pogba.

Men precis innan jag lägger på hör jag hans röst.

– Och du, ser du mig på Nordpolen, då vet du vad det beror på.

Annons | Svenska spel sport & Casino AB

Ta del av vårt erbjudande – bli kund, spela på sport och få 100 kr i välkomstbonus!
Den som vet mest, vinner mest.
Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se
Till Oddset