Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Megabudet som kan krossa Uniteds hopp

Foto: JASON CAIRNDUFF / REUTERS BILDBYRÅN

Manchester United hoppas kunna förlänga sitt lån av Odion Ighalo. 

Men nigerianen har miljoner anledningar att lämna.  

Enligt The Times kommer hans kinesiska klubb Shanghai Shenhua erbjuda honom ett nytt kontrakt värt över 800 miljoner när han återvänder till Kina. 

Med en längre skada på stjärnan Marcus Rashford i vintras valde Manchester United att låna in den förre Watfordanfallaren Odion Ighalo, 30, från kinesiska Shanghai Shenhua fram till den sista maj. 

Ighalo blev snabbt en populär figur på Old Trafford och nu när Premier Leaguesäsongen närmar sig en återstart vill United förlänga Ighalos lån. 

Men det ser ut att bli svårt. 

Monsterkontraktet: får 800 miljoner om han lämnar United

The Times rapporterar att förhandlingarna mellan United och Shanghai Shenhua har avstannat. Den kinesiska ligan ser ut att även den kunna starta upp under sommaren och de vill ha tillbaka Ighalo. 

Desperat, av kommande uppgift att döma. 

The Times skriver att Shanghai Shenhua kommer att erbjuda Ighalo ett fyraårskontrakt värt över 800 miljoner kronor totalt. 

Detta förutsatt att han återvänder till Kina nu. 

https://twitter.com/hirstclass/status/1264968625527627777