Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Mardrömsbilderna: Nyförvärvet skadad

Här är bilderna Arsenal helst inte vill se. 

Mittbacksstjärnan Ben White klev av skadad i hemmamötet mot Leeds. 

– Jag hoppas att det inte är en allvarlig skada, säger experten Martin Åslund i Viaplay. 

Arsenal besegrade Aston Villa senast med 3-1 i Premier League och har börjat klättra i tabellen efter mardrömsstarten. 

Under tisdagen tog de emot formsvaga Leeds United i Carabao cup och den första halvleken var en chansfattig som slutade mållöst. 

Experten: ”Fick en smäll i första”

I den andra halvleken tryckte hemmalaget på men i den 55:e matchminuten åkte Arsenal på ett bakslag. Stjärnvärvningen från i sommar Ben White satte sig ner på gräset och tvingades till ett byte. Av allt att döma ser det ut att vara en muskelskada. 

– Han fick en smäll i första men jag hoppas att det inte är en allvarlig skada utan försiktighetsåtgärd. Det har varit väldigt mycket byten i backlinjen, säger experten Martin Åslund i Viaplay. 

Callum Chambers ersatte White och ett par sekunder senare var det just Chambers som gav Arsenal ledningen. Efter flipperspel och mängder med nick i straffområdet kunde engelsmannen till slut sätta 1-0. Det var Chambers första mål sedan september 2019. 

– Det är urstarkt. Han är ingen van målskytt, säger Åslund. 

Arsenal vann matchen med 2-0. 

– Vi är hungriga och behöver vinna fler matcher. Nu ska vi se vilka vi ska möta och sen tar vi det därifrån. Spelarna vill ta nästa steg, säger tränaren Mikel Arteta i Sky sports. 

Lukakus uppmaning