Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Mardrömsbeskedet – stjärnan borta länge

Foto: MARCO CANONIERO/SHUTTERSTOCK / MARCO CANONIERO/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: BARRINGTON COOMBS / STELLA PICTURES / PA

Spanien och Manchester City har fått ett bakslag. 

Formstarke Ferran Torres, 21, är långtidsskadad. 

Det innebar att han missar VM-kvalmatchen mot Sverige i november. 

Ferran Torres var avgörande när Spanien besegrade Italien i Nations League förra veckan. Anfallaren gjorde två mål som säkrade en finalplats mot Frankrike. En finalmatch som ”La Roja” sedan förlorade. Efter matchen kom det rapporter om att Torres hade spelat med en fraktur i foten och riskerade att bli borta minst en månad. 

Nu kommer ett mardrömsbesked för såväl Spanien som Manchester City. Pep Guardiola höll under fredagen en presskonferens där han meddelade att Ferran Torres blir borta 2-3 månader. Med stor sannolikhet är han alltså tillbaka först 2022. Det innebar att Torres missar Spaniens viktiga, och helt avgörande VM-kvalmatcher. I november ställs de först mot Grekland på bortaplan och sedan tar de emot Sverige i Sevilla. En match som troligtvis blir helt avgörande för vem som kniper första platsen i gruppen, vilket ger en direktplats till VM i Qatar nästa år. 

TV: Jannes hyllningstal till Isak