Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Manchester Uniteds nya Sancho-problem

Engelsmannen Jadon Sancho flyttade som ung till Dortmund och jagas nu av storklubbar. Här får du lära känna honom lite mer.
Foto: ADAM DAVY / STELLA PICTURES / PA
Foto: MAGI HAROUN/SHUTTERSTOCK / MAGI HAROUN/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Nej, ni har inte hört det sista om Manchester Uniteds jakt på Jadon Sancho. 

Nu skriver Daily Mail att klubben stött på ytterligare bekymmer i sina försök att knyta till sig 20-åringen. 

Samstämmiga uppgifter i engelsk och tysk media har i ungefär ett års tid slagit fast att Jadon Sanchos framtid kommer att utspela sig i en Manchester United-tröjan. 

I mars skrev trovärdiga The Telegraph att United leder jakten på Borussia Dortmund-stjärnan, och i slutet av april uppgav The Sun, ofta något mer spekulerande i sin transferrapportering, att affären var klar sånär som på detaljer i det personliga kontraktet. 

Men sedan dess har det sett ut som att United stött på förhinder när det kommer till att dra drömvärningen hela vägen över mållinjen. Vd:n Ed Woodward erkände själv att det ekonomiska läget kunde försvåra för stora värvningar, och ESPN har uppgett att Chelsea gett United konkurrens. 

Bayern München utmanar om Jadon Sancho

Nu är det återigen uppgifter från ESPN, återgivna av Daily Mail, som menar att United och den engelska supertalangen inte längre är en given kombination efter sommarens fönster. ESPN menar att även Bayern München nu utmanar United. 

Bayern ska vara bättre rustade för att kunna möta Dortmunds ekonomiska krav, som uppges ligga på drygt två miljarder kronor. Sancho skulle bli en nyckelvärvning i klubbens satsning mot Champions League-titel, den stora målsättningen efter att ha tagit hem ligan sju år i rad. 

 

Ha inte för bråttom att få igång den europeiska fotbollen, säger Gary Lineker i en intervju med CNN.