Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Målfest när Leeds tog första segern

Hélder Costa och Patrick Bamford firar Leeds fjärde mål.Foto: ANNA GOWTHORPE/BPI/SHUTTERSTOCK / ANNA GOWTHORPE/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Fulham har förlorat sina två första matcher i Premier League.Foto: OLI SCARFF / AP TT NYHETSBYRÅN

Leeds föll med 4-3 i premiären mot Liverpool.

Mot Fulham blev det samma siffror – men omvänt.

Laget tog därmed sin första seger i Premir League sedan säsongen 2003/2004.

Leeds åkte på en tung smäll i Premier Leagues premiär mot Liverpool när Mohamed Salah avgjorde med sitt 4-3-mål på straff i den 88:e minuten.

I nykomlingsmötet med Fulham blev det en ny målfest när Hélder Costa slog till redan i den femte minuten. Trots dålig vinkel höll han inte igen utan dunkade in bollen via ribban.

I den andra halvleken gick Leeds ifrån till 4-1 när Hélder Costa satte sitt andra mål i matchen i den 57:e minuten men segern skulle sitta långt inne.

Fulham reducerade två gånger om och när Aleksandar Mitrovic gjorde sitt andra mål i matchen i den 67:e minuten hade Fulham lång tid på sig att komma tillbaka. 

Men Leeds höll undan och tog därmed sin första seger i Premier League på över 16 år. Man är också den enda nykomlingen i Premier League som tagit poäng hittills.