Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Makalösa målet – de kan inte tro sina ögon

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
United firar efter Valencias kanonmål.
Foto: RUI VIEIRA / AP TT NYHETSBYRÅN
Tränare José Mourinho.
Foto: FRANK AUGSTEIN / AP TT NYHETSBYRÅN

Wayne Rooney var tillbaka på Old Trafford när United tog emot Everton. Evertonanfallaren hade inte mycket att hämta när Manchester United tog en säker 4-0-seger.

Redan i den fjärde minuten studsade bollen ut till Antonio Valencia snett till höger om det offensiva straffområdet. Högerbacken tvekade inte och drog till på ett tillslag – rätt upp i nättaket. Ett drömmål som fick Old Trafford att explodera. 

Trots att slutsiffrorna skrevs till 4-0 var matchen en jämn historia ända tills den 83 minuten då allt släppte för Manchesterlaget. De röda gjorde då tre mål på mindre än tio minuter.

Rooney utbytt innan raset

Vad som hade kunnat sluta med ett kryss slutade istället 4-0 till Manchester United efter sena mål av Mkhitaryan, Lukaku och inhopparen Martial.

– Jag är glad över segern och att vi är i topp i ligan, säger Lukaku till Sky Sports.

Wayne Rooney hade sina chanser att kvittera innan matchen gled Everton ur händerna. I den 60:e minuten startade Rooney ett anfall i defensivt straffområde för att sedan fullfölja hela vägen till andra sidan av planen och så när få in en kvittering. Wayne Rooney fick följa sitt förra lags målfest från bänken då han byttes ut minuten innan Manchester Uniteds 2-0-mål.

Victor Nilsson Lindelöf startade i Manchester Uniteds senaste match, mot FC Basel i Champions League, men fick följa matchen mot Everton från läktaren.


LÄS ÄVEN: Alexander Isaks debut i Bundesliga. 

Annons | Svenska spel sport & Casino AB

Ta del av vårt erbjudande – bli kund, spela på sport och få 100 kr i välkomstbonus!
Den som vet mest, vinner mest.
Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se
Till Oddset