Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Luiz sågades hårt – belönas av Arsenal

David Luiz.Foto: LAURENCE GRIFFITHS / REUTERS BILDBYRÅN
Dani Ceballos.Foto: GARETH FULLER / REUTERS BILDBYRÅN
Cecric Soares.Foto: RICHARD HEATHCOTE / NMC / GETTY IMAGES / EPA TT NYHETSBYRÅN

Utvisad och utdömd.

David Luiz har haft en tuff vecka.

Nu är han klar för ytterligare ett år i Arsenaltröjan.

Arsenals David Luiz sågades efter förra veckans möte med Manchester City i Premier League. Mittbacken orsakade bland annat en straff och fick rött kort. 

Brassen som förra sommaren lämnade konkurrenten Chelsea har nu förlängt sitt kontrakt med Arsenal. Det blir en säsong till i den rödvita tröjan för försvararen som har skrivit på för ytterligare ett år.

– David är en riktigt viktig spelare för oss. Han har spelat de flesta av våra matcher den här säsongen och varit viktig för laget. Hans passningsspel, hans kommunikation med laget på och utanför planen. Han hjälper alla, säger klubbens tekniska chef Edu Gaspar till Arsenals hemsida.

Klubben passar även på att förlänga med två andra försvarare, Pablo Mari och Cedric Soares. Även mittfältaren Dani Ceballos som förlänger sin utlåning blir kvar.