Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Liverpools smäll – blir borta året ut

Fabinho skadade sig i onsdagens match mot Napoli.Foto: MICHAEL SEDGWICK VIA WWW.IMAGO-IMAGES.D / IMAGO IMAGES/FOCUS IMAGES WWW.IMAGO-IMAGES.DE
Foto: PAUL CURRIE/BPI/SHUTTERSTOCK / PAUL CURRIE/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Fabinho missar resten av året.

Liverpool-mittfältaren klev ut skadad i Champions League-matchen mot Napoli.

”Vidare undersökning av skadan visar att Fabinho inte kommer spela förrän efter nyår”, skriver Liverpool på sin hemsida.

Det var i onsdagens 1-1-match som Fabinho var tvungen att kliva av skadad i den första halvleken mot Napoli när han föll illa efter en tackling.

På presskonferensen efter matchen sa tränaren Jürgen Klopp att det verkade vara en allvarlig skada och det är något som Liverpool nu bekräftar.

Den 26-årige brasilianaren har ådragit sig en ligamentsskada i vristen. 

Blir borta till nyår

Liverpool skriver på sin hemsida att Fabinho nu kommer vara borta till nyår och att han ska inleda en sin rehabträning med lagets läkarteam. 

Lagkamraten Wijnaldum var den som ersatte Fabinho när han klev av skadad mot Napoli och säger att det är ett tufft tapp för laget

– Det är en smäll, en tung smäll för hela laget och så klart också för honom som spelare. Men det är händelser man måste hantera, säger Wijnaldum enligt Metro.