Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Liverpools jättekris: ”Det är inte okej”

Jürgen Klopp har en del att tänka påFoto: JAMES WILSON VIA WWW.IMAGO-IMAGES.DE / IMAGO IMAGES/SPORTIMAGE WWW.IMAGO-IMAGES.DE
Naby Keita är skadad inför Everton-mötetFoto: CRAIG MILNER/NEWS IMAGES/SHUTTERSTOCK / CRAIG MILNER/NEWS IMAGES/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Derby mellan Liverpool och Everton väntar i FA-cupen. 

Då har Jürgen Klopp stora problem. 

Liverpool har endast 12 seniorspelare tillgängliga inför matchen. 

– Det är inte okej, säger Klopp enligt Daily Mail

Carlo Ancelottis återkomst till Premier League har dragit upp intresset ett snäpp inför söndagens FA-cupmöte mellan Liverpool och Everton. Italienaren tog över de sistnämnda i slutet av december efter att ha fått lämna Napoli. 

Och nu står det klart att Ancelotti har en klart större chans att slå ut Liverpool ur cupen, än vad de tidigare ansågs ha. 

Jürgen Klopps lag är nämligen hårt skadedrabbat. Klopp säger enligt Daily Mail på en presskonferens att de har tolv seniora utespelare tillgängliga inför matchen, då stjärnor som Alex Oxlade-Chamberlain, Xherdan Shaqiri och Fabinho alla är borta. Klopp bekräftade även att Naby Keita inte kommer att kunna delta mot Everton. 

– Jag vet inte exakt vad han har, men det var hans ljumske, säger Klopp. 

Klopp om skadekrisen inför Everton

– Det blir tolv seniorspelare, plus kidsen. Det är inte okej. Jag har ingen aning om hur det gick till. Jag tror att det var det sista skottet på uppvärmningen, han (Keita) kom in och haltade. 

Den tyske tränaren konstaterar även att Ancelotti fått en bra start i Everton och troligtvis ser cupmötet som en rimlig möjlighet att för första gången på flera år vinna på Anfield. 

– Det vi behöver är stöd. De spelade onsdag och vi torsdag, den enda fördelen vi har är Anfield, säger Klopp.