Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Liverpools fiasko – tvingas till omspel

Shewsburys Jason Cummings gjorde två mål mot Liverpool.Foto: KIERAN MCMANUS/BPI/SHUTTERSTOCK / KIERAN MCMANUS/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: DARREN STAPLES VIA WWW.IMAGO-IMAGES.DE / IMAGO IMAGES/SPORTIMAGE WWW.IMAGO-IMAGES.DE

Liverpool tvingas till omspel i FA-cupen. Det står klart efter att laget tappat en tvåmålsledning mot Shrewsbury.

Jason Cummings blev stor hjälte för League 1-laget med dubbla mål i andra halvlek.

Liverpool har kört över de flesta motståndare den här säsongen men mot Shrewsbury i FA-cupen under söndagskvällen stötte laget för en gångs skull på patrull.

Det började planenligt för Jürgen Klopps mannar när Curtis Jones satte 0-1-målet i den femtonde minuten och i den 46:e minuten gjorde Shrewsbury ett självmål fram till 0-2.

Då började upphämtningen. 

I minut 65 satte Jason Cummings en straff för hemmalaget och tio minuter senare hade samme Cummings också utjämnat till 2-2.

Liverpool, som inlett med flera av sina stjärnor på bänken, satsade nu framåt och bytte in både Alex Oxlade-Chamberlain, Mohamed Salah och Robert Firmino för att lyckas avgöra matchen.

Trots det blev det inga fler mål och Liverpool tvingas nu till omspel på Anfield mot Shrewsbury för att försöka ta sig vidare i FA-cupen.