Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Liverpools drag – för att få behålla Salah

Foto: ADAM DAVY / POOL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: CLIVE ROSE / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: CLIVE ROSE / AP TT NYHETSBYRÅN

Han uppges vara missnöjd. 

Nu vill Liverpool lösa situationen. 

Mohamed Salah, 28, ska ha erbjudits ett nytt maffigt jättekontrakt. 

Det var i samband med helgens match som Mohamed Salah uttryckte sitt missnöje gentemot Jürgen Klopps val att bänka honom. 

– Ärligt talat så blev jag väldigt besviken. Jag hoppades få bli kapten, men det är tränarens beslut och jag accepterar det, sade 28-åringen. 

Efteråt förklarade forne landslagskompisen Mohamed Aboutrika att Salah är missnöjd med situationen i Liverpool och att klubben själv kan tänka sig sälja storstjärnan vars kontrakt går ut 2023. 

”Hade hatat Real Madrid efter allt som har hänt”

– Jag ringde Salah och frågade om hans situation i Liverpool och han är upprörd, men det skulle aldrig påverka hans prestation på planen. Men jag har inget inflytande över hans beslut, han är min vän och bror, och han är smart nog att veta vad som är bäst för honom, säger Aboutrika. 

Nu rapporterar The Sun att Liverpool känner till situationen väl och jobbar på en lösning. En sådan kan vara ett nytt, och bättre, jättekontrakt till Mohamed Salah, som i dag tjänar 200 000 pund i veckan. 

Salah har kopplats ihop med en flytt till Real Madrid och Barcelona, något som är förståeligt, enligt Liverpool-legendaren John Aldridge. 

– Det är normalt att en sådan spelare med hans kvalitéer kopplats dit. Erfarenheten av Champions League-finalen och sättet hur Sergio Ramos behandlade honom minns han väl. Jag hade hatat Real Madrid efter allt som har hänt. Men jag hade inte velat lämna Liverpool. Till slut är det upp till tränaren (Klopp) och det är han som bestämmer, säger Aldridge, enligt Liverpool Echo.