Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Liverpool siktar in sig på rivalens duo

Egyptens tidigare storspelare Mido hyllar Liverpools tränare Jürgen Klopp och arbetet han gjort med att utveckla spelarna.
Traoré firar med Jimenez och Neves

Wolverhampton har imponerat under Premier League-säsongen. 

Nu kan de tappa två av stjärnorna bakom succén – till ligarivalen Liverpool. 

Wolves ligger sexa inför att Premier League ska återupptas nästa vecka och skuggar Manchester United i jakten på Europa-platserna. Klubben har hyllats för sin oväntade framfart under säsongen, och Adama Traoré, yttern med sin kraftfulla fysik, och Ruben Neves, den portugisiske mittfältaren, har lyfts fram som nyckelspelare i laget. 

Nu skriver Goal att Wolverhampton snart kan behöva klara sig utan stjärnduon. Det har tidigare rapporterats om Liverpools intresse för den tidigare Barcelona-talangen Traoré, men nu ska klubben vara intresserade av en affär där även Neves ingår. 

Enligt Goal lär det kosta Liverpool drygt 1,2 miljarder kronor att värva duon i sommar. 

 

På scoutinglistan? Sexårige Arat har fått hyllningar från superstjärnor som Lionel Messi och följs av stora fotbollsklubbar.