Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Liverpool redo med jättebud för stjärnan

Egyptens tidigare storspelare Mido hyllar Liverpools tränare Jürgen Klopp och arbetet han gjort med att utveckla spelarna.
Foto: NICK POTTS / STELLA PICTURES / PA
Foto: IAN STEPHEN/PROSPORTS/SHUTTERSTOCK / IAN STEPHEN/PROSPORTS/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Det spekuleras rejält kring hur Liverpool ska förstärka sin redan fruktade offensiv. 

Kai Havertz och Timo Werner har nämnts som möjliga värvningar – och nu även Adama Traoré. 

Enligt The Sun är Liverpool beredda att lägga 700 miljoner kronor för att Wolves ska släppa Traoré. 

Adama Traoré sågs i unga år, då han tillhörde Barcelona, som en supertalang. Men han fick aldrig riktigt någon utväxling i den spanska storklubben och gick till England och Aston Villa. 

Traoré har varit i England sedan 2015, men inte nått upp till den potential folk såg i honom som ung. Förrän den här säsongen. 

I Wolves har 24-åringen tagit det sista klivet och blivit en mardröm för samtliga försvar att möta. 

Liverpool jagar succéspelaren Traoré

Med en kombination av teknik, snabbhet och enorm styrka har han stormat som ett ånglok mot motståndarbackar under säsongen. 

Och nu kan han vara på väg att storma mot en ny och större klubb. För enligt The Sun ser Jürgen Klopp Traoré som en perfekt förstärkning till Liverpools offensiv och ska enligt The Sun vara redo att lägga hela 700 miljoner kronor under sommaren för att Wolves ska släppa honom.

Spelarna i Liverpool kopplar upp sig för ett yogapass. Men det här passet började med att alla sjöng ”Happy birthday” för Harvey Elliott.