Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Rasande efter segern: ”Frågar du mig det?”

Foto: PETER POWELL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: PETER POWELL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: IAIN WATTS/MERCURY PRESS MEDIA/SHUTT / IAIN WATTS/MERCURY PRESS MEDIA/SHUTTERSTOCK SHUTTE

Liverpool besegrade Leicester på övertid. 

Samtidigt utgick Mohamed Salah skadad – efter en huvudlös satsning från Leicesters Hamza Choudhury.

– Han borde veta bättre, dundrar Liverpool-tränaren Jürgen Klopp. 

Liverpool tog ledningen genom Sadio Mané i den 40:e matchminuten hemma mot Leicester. 

Hemmalaget som gått vrålstarkt den här säsongen såg ut att gå mot seger i säkert stil. Men med tio minuter kvar att matchen kvitterade James Maddison för Leicester. 

Hemmastraff på tilläggstid 

På tilläggstid fick dock Liverpool en straffspark till sin fördel efter att Mané fallit. Och den bollen satte James Milner i mål utan några som helst problem. Men det var irriterat i slutet särskilt var det mycket känslor hos Leicesters Ayoze Perez. 

Liverpool fortsätter därmed gå felfritt och ångar på i ledningen av Premier League med god marginal ned till andraplacerade Manchester City. Det gör att Liverpool håller i ett mäktigt facit med 17 raka segrar i Premier League. 

Klopps ilska: ”Hur kan han vara okej?”

Segern kom parallellt med ett mardrömsbesked. Anfallsstjärnan Mohamed Salah tvingades halta av planen skadad efter en vårdslös kapning från Hamza Choudhury. Tränaren Jürgen Klopp var rasande när han intervjuades i Sky Sports efter matchen. 

– Jag borde stå här och vara glad efter sättet som killarna vann på och sådana saker, men jag klarar det inte. Choudhurys gula kort, jag förstår det inte. Han borde veta bättre. Du kan inte bara gå på spelaren. Och så bara gult, jag förstår inte hur det är möjligt.

Därefter frågade Skys reporter om Salah är okej efter tacklingen. 

– Okej? Hur kan han vara okej? Han haltar av banan och du frågar mig om han är okej. Hur kan han vara okej? Har du sett situationen igen? Du måste se det igen och säga vad du tycker. 

Tavlan i Premier League döms ut

Jonas Olsson om bilderna på målvakten