Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Liverpool presenterar nu sin drömvärvning

Thiago vann Champions League med Bayern München så sent som i augusti.Foto: FRANK HOERMANN/ SVEN SIMON / SVEN SIMON/ FRANK HOERMANN/ POOL FOTOAGENTUR SVEN
Thiago.Foto: FRANK HOERMANN/SVEN SIMON VIA WWW.IMA / IMAGO IMAGES/SVEN SIMON WWW.IMAGO-IMAGES.DE
Liverpool firar sin Premier League-titel.Foto: PAUL ELLIS / REUTERS BILDBYRÅN

Nu är det klart.

Liverpool köper Thiago Alcântara från Bayern München.

– Jag vill hjälpa laget i både defensiven och offensiven och med den mentala biten, säger Alcântara till Liverpools hemsida.

Det har varit en följetong under en längre tid men nu är det klart att Thiago Alcântara spelar i Liverpool den här säsongen.

Premier League-mästarna köper loss honom från Bayern München när han har ett år kvar på kontraktet med den tyska klubben.

– Man försöker vinna så mycket som möjligt genom åren och när man vinner vill man vinna mer. Jag tycker att den här klubben också beskriver hur jag är. Jag vill uppnå alla mål, vinna så många titlar som möjligt, säger Alcântara till Liverpools hemsida.

Thiago Alcântara klar för Liverpool

Nu vill den centrala mittfältaren komma in i sitt nya lag så fort som möjligt.

– Jag vill hjälpa laget i både defensiven och offensiven och med den mentala biten, säger Alcântara.

Många Liverpool-fans jublar säkerligen över värvningen men enligt Alcântara är han själv allra mest ivrig att komma i gång.

– De är inte mer upphetsade än jag, verkligen inte. Men det handlar inte om att säga ord utan om att göra saker. Jag kommer ge mitt hjärta till mina lagkamrater på planen, till klubben och fansen.

Thiago Alcântara kommer bära nummer sex i Liverpool.

https://twitter.com/LFC/status/1306970781465948160