Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Liverpool leder jakten på succéförsvararen

Kalidou Koulibaly.Foto: CIRO DE LUCA / BILDBYRÅN REUTERS
Liverpool är på jakt efter en ny mittback.Foto: CRAIG MILNER/NEWS IMAGES/SHUTTERSTOCK / CRAIG MILNER/NEWS IMAGES/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Kalidou Koulibaly jagas av flera storklubbar.

Inför sommaren är det Liverpool som leder jakten. 

Mycket tack vare att man är redo att erbjuda en spelare i utbyte, skriver La Gazzetta dello Sport

Liverpool gör främst upp med Real Madrid och Manchester United om senegalesen Kalidou Koulibalys signatur i sommar. Och den klubb som vill ha mittbacken kommer att få betala - och det rejält.

Napoli uppges vilja ha 890 miljoner kronor för mittbacken som imponerat stort de senaste säsongerna. 

Och det är Liverpool som uppges ligga bäst till för att få till en affär i sommar. 

Anledningen till det är att de är redo att erbjuda mittbacken Dejan Lovren som en del av betalningen, skriver La Gazzetto dello Sport. Kalidou Koulibaly har kontrakt med Napoli i ytterligare tre säsonger.

Uppgifter: Liverpool leder jakten på Koulibaly

”Gazzettan” tillägger dessutom att både Real Madrid och Manchester United i första hand prioriterar att förstärka andra lagdelar under sommaren.

Manchester United har vid upprepade tillfällen kopplats ihop med Borussia Dortmunds ytter Jadon Sancho. 

I slutet av april uppgavs Jadon Sancho vara överens om de personliga villkoren med Manchester United. Däremot är klubbarna inte överens, och Dortmund värderar den talangfulle yttern till 2,3 miljarder kronor