Foto: SOUTH/SILVERHUB/REX/SHUTTERSTOC / SOUTH/SILVERHUB/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURESFoto: SOUTH/SILVERHUB/REX/SHUTTERSTOC / SOUTH/SILVERHUB/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
 Foto: SOUTH/SILVERHUB/REX/SHUTTERSTOC / SOUTH/SILVERHUB/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Foto: SOUTH/SILVERHUB/REX/SHUTTERSTOC / SOUTH/SILVERHUB/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURESFoto: SOUTH/SILVERHUB/REX/SHUTTERSTOC / SOUTH/SILVERHUB/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
 Foto: SOUTH/SILVERHUB/REX/SHUTTERSTOC / SOUTH/SILVERHUB/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES

Fansen rasar – efter bilderna på rivalen

Publicerad

Liverpool förnedrades och Sadio Mané visades ut.

Nu rasar Liverpool-fansen – efter att en liknande händelse inträffat under West Ham-Huddersfield.

"Inte ens gult, det här är ett skämt", skriver en person på Twitter.

Helgen vecka 36 vill Liverpool med största sannolikhet glömma.

Laget föll med förkrossande 0-5 borta mot Manchester City och Sadio Mané visades ut efter att ha sparkat Ederson i huvudet.

I helgens match mellan Swansea och Newcastle inträffade en liknande händelse. Resultatet då? Gult kort.

Och under måndagen var det dags igen.

GUIDE: Spelschemat i Champions League – allt du behöver veta

Ilskan: "Domarna är ett skämt"

Den här gången var det West Hams Winston Reid som skickade upp dojan i ansiktet på Huddersfields Steve Mounie. Reid klarade sig dock undan – och fick inte ens gult kort. West Ham vann till slut matchen med 2-0.

Men snackisen var ändå ansiktssparken – som fick Liverpool-fansen att gå i taket.

"Reid sparkade precis Mounie i ansiktet och får inte ens gult kort. Domarna är så inkosekventa", skriver en person på Twitter.

"Reid sparkar Mounie i ansiktet... inte ens kort. Ett fullkomligt skämt", skriver en annan.

"Tre höga sparkar på tre dagar. Tre olika bedömningar. Ett skämt", skriver en tredje.

Även tv-experten Gary Neville, ikon i rivalklubben Manchester United, är kritisk. Han ifrågasatte i helgen det röda kortet på Mané – och efter Reids blunder mot Huddersfield twittrade han:

https://twitter.com/GNev2/status/907330927449305089?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.mirror.co.uk%2Fsport%2Ffootball%2Fnews%2Fliverpool-fans-rage-west-hams-11151727

Se fler höjdpunkter på Viasatsport.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på Viaplay.se.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag