Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Lindelöf hyllas i England: ”Visar att han ska starta”

Foto: PETER POWELL / REUTERS BILDBYRÅN
Foto: MICHAEL REGAN / POOL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Victor Nilsson Lindelöf fick spela hela matchen mot Liverpool – trots sin konstaterade ryggskada. 

Den svenske backen får höga betyg, men ifrågasätts för sitt agerande i första halvlek. 

”Han fick en oförtjänt startplats och hamnade slarvigt ur position flera gånger”, skriver Manchester Evening News.  

Den svenska landslagsbacken har plågats av en ryggskada under hela säsongen. Strax efter jul byttes han ut skadad under en match. 

– Jag har haft väldigt ont och har fortfarande problem, men jag jobbar med det, trots det tajta spelschemat, har Lindelöf tidigare sagt till Manchester Evening News. 

Men när United mötte Liverpool under söndagen startade svensken, och hans lag gick av planen utan att släppa in ett mål efter 0-0-resultatet. VNL får höga betyg i brittisk press, men ifrågasätts för sitt agerande i första halvlek. 

Kulusevski får högst betyg i Juventus

”Han fick en oförtjänt startplats och hamnade slarvigt ur position flera gånger, men räddades då av sina lagkamrater. Svensken var mycket bättre i andra halvlek”, skriver Manchester Evening News som ger honom en sjua i betyg. 

Han får samma betyg av Daily Express

”Han gjorde några bra blockeringar och visade att han ska starta framför Eric Bailly”, skriver tidningen. 

Det oavgjorda resultatet betyder att United behåller serieledningen, men Liverpool befinner sig på tredje plats – tre poäng bakom ettan. 

Lindelöfs landslagskollega Dejan Kulusevski var också i farten under söndagen när hans Juventus föll mot rivalen Inter. Svensken byttes in i den andra halvleken och tilldelas högst betyg i laget tillsammans med Weston Mckennie. 

”Han måste starta”, skriver Gazzetta dello Sport som ger honom en sexa i betyg.