Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Lindelöfs ord om supervärvningen

Foto: ADAM DAVY / STELLA PICTURES / PA
Foto: JOEL MARKLUND / BILDBYRÅN

400 miljoner kronor.

Det är vad Manchester United betalade för Donny van de Beek.

Nu välkomnas värvningen av Victor Nilsson Lindelöf.

– Det är en bra värvning av klubben, säger han.

Affären har varit en het snackis under sommaren men tidigare i veckan stod det klart att Manchester United värvat Donny van de Beek från Ajax. Enligt BBC fick Premier League-klubben punga upp omkring 400 miljoner kronor för köpet.

– Jag kan inte ens börja beskriva vilken otrolig möjlighet det är att gå till en klubb med en sådan här fantastiskt historia. Jag skulle vilja tacka alla i Ajax. Jag växte upp där och har ett särskilt band till klubben, sa van de Beek efter att affären blivit klar.

Värvning välkomnas av Victor Nilsson Lindelöf.

– Jag tycker att det är en bra värvning av klubben. Det är en väldigt duktig fotbollsspelare och det är alltid bra när vi får in duktiga spelare. Det ökar konkurrensen.

Nilsson Lindelöf fortsätter:

– Jag är glad över att vi får in honom och ser fram emot att träffa honom när jag återvänder till träningarna.

Victor Nilsson Lindelöf om säsongen i United

Vidare blickar mittbacken fram mot ytterligare en säsong på Old Trafford.

– För egen del känns det bra. Jag tycker att jag hade en bra fjolårssäsong. När jag kommer tillbaka är det tävlingsmatcher direkt men det är bara att gå in och göra sin grej, förklarar landslagsförsvararen och tillägger.

– Jag har kommit en bra bit på vägen och vill ta ytterligare steg i min karriär och förbättra mig. Det kommer alltid skrivas om en ifall man spelar på en hög nivå. Jag är trygg i det jag gör på planen för mig har det aldrig varit några problem.

Lindelöf berättar om hjälteinsatsen

Landslagsstjärnan stoppade tjuv som rånat 90-åring kvinna: ”Ville bara hjälpa tanten”