Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Lindelöf riskerar att bli utbränd”

Janne Andersson: ”Någon gång har det blivit personligt”
Foto: RICHARD HEATHCOTE / REUTERS BILDBYRÅN
Foto: JOEL MARKLUND / BILDBYRÅN
Foto: GLYN KIRK / POOL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Manchester United oroar sig för att Victor Nilsson Lindelöf är på väg att bli utbränd. 

Daily Mirror skriver att svensken är väldigt sliten efter den utdragna gångna säsongen. 

26-åringen vilades nyligen även i Blågult just på grund av trötthet. 

När landslaget samlades i september för två matcher i Nations League så fick Victor Nilsson Lindelöf, 26, starta i mittförsvaret i den första matchen mot Frankrike. Men ett par dagar senare, när Portugal stod för motståndet, satt han på läktaren. 

Förbundskapten Janne Andersson förklarade senare att Lindelöf kände sig ”väldigt sliten”.

– Victor och jag har haft ett snack. Han spelade med Manchester United ända fram till för några veckor sedan och sen kom han in i samlingen efter att ha varit ledig. Han kände sig sliten. Vi hade pratat innan om att han bara skulle spela en match, just med tanke på slitage, sa Andersson. 

Uniteds oro: Lindelöf riskerar att bli utbränd

Nu skriver Daily Mirror att Lindelöf fortsatt känner sig väldigt sliten samt att Manchester United är oroligt över att svensken ska ”bränna ut sig”. 

Lindelöf har startat båda Uniteds Premier Leaguematcher den här säsongen. 

Tidningen skriver att United vill att Lindelöf ska vilas hela nästa internationella samling i oktober och att saken ska diskuteras med det svenska förbundet den kommande tiden. 

Dessutom skriver Daily Mirror att Uniteds jakt på en ny mittback, vilket de ryktats vara ute efter hela sommaren, nu intensifieras på grund av att Lindelöf är sliten. 

Lindelöf kritiserades för sin insats

United inledde Premier Leaguesäsongen med en överraskande 1-3-förlust mot Crystal Palace där Lindelöf fick mycket kritik för sin insats. 

I 3-2-segern mot Brighton i helgen såg dock Lindelöf stabil ut när United knep samtliga tre poäng efter att ha tilldelats en straffspark nästan tio minuter in på stopptiden i andra halvlek. 

Uniteds kommande ligamatch är hemma mot Tottenham på söndag.