Victor Nilsson-Lindelöf och Maja Nilsson. Foto: / INSTAGRAM
Victor Nilsson-Lindelöf och Maja Nilsson.  Foto: / INSTAGRAM

Lindelöf på bostadsjakt – missnöjd med nya huset

Publicerad

Maja Nilsson meddelar på hennes instagram att hon och fästmannen Victor Nilsson-Lindelöf letar bostäder i Manchester. 

Maja Nilsson är aktiv på sociala medier. Hon har byggt upp en stadig mängd följare på Instagram bland annat genom att flitigt skämta om sin fästman Victor Nilsson-Lindelöf.
  Så även denna gång.
  "En fördel med att Victor är sen är att jag hinner ta selfies. Nu är det dags att kolla efter hus", skriver Maja Nilsson på hennes instagram.
   Hon har tidigare kommenterat bostadssituationen på sin blogg och att paret har en vilja att komma till ett bättre hem. 

Fått mycket hån

Maja Nilsson har tidigare fått utstå för hennes aktivitet på sociala medier. Den här gången var det mest kärlek från hennes följarskara.
  "Det finns alltid tid för selfies", skriver en användare.
  "Lycka till", skriver flera följare.
  "Fint Viktor", skriver en tredje något missriktat.
  Fästmannen Victor Nilsson-Lindelöf har spelat tio matcher i Premier League under sin debutsäsong. Senaste matchen "Vigge" fick spela var i FA-cupen när Yeovil slogs tillbaks med 4-0. 

https://www.instagram.com/p/Be5a-wGl158/?taken-by=majaenilsson

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag